De traditionele filterkoffiemachine met de perfecte koffiesmaak.

Filterkoffie, een ochtendritueel waarmee je vertrouwd aan de dag begint. Moccamaster neemt je het werk uit handen. Sinds 1964 maakt Technivorm-Moccamaster  koffiezetmachines met de hand en test ze individueel, één voor één. Het is die persoonlijke noot die Moccamaster uniek maakt.


Hun techniek garandeert de perfecte kop koffie door de nauwkeurig afgeregelde watertemperatuur tijdens het zetten en de tijd dat water en koffie in contact zijn.


En oja, de toestellen zien er gewoonweg práchtig uit! Ontdek onze Moccamaster KBG Select toestellen voor 4 tot 10 koppen koffie.
Lees meer over Moccamaster via onze website of via de brochure van Moccamaster!

Moccamaster KBG Select

De Moccamaster KBG Select heeft een handige keuzeschakelaar om eenvoudig een volle of halve pot te zetten. Voor een halve pot is de doorstroomtijd langzamer. Het resultaat is een nog aromatischer koffie met een volle smaak.


De Moccamaster is ook zuinig: het koperen verwarmingselement gaat uit zodra het waterreservoir leeg is, waarna de machine nog amper 25 tot 70 Watt verbruikt.

Het intelligente warmhoudplaatje past daarna de warmte automatisch aan aan de hoeveelheid koffie in de kan, waardoor uw koffie nooit te heet of te bitter wordt.


En omdat we zo zeker zijn van de kwaliteit krijgt u zo maar even vijf jaar garantie!Prijs - 209 tot 249€ (afhankelijk van kleur)

KBG Select Pastel Green
KBG Select Black
KBG Select Off White
KBG Select Copper
KBG Select Pastel Blue
KBG Select Pink

Kenmerken

KBG Select Matt Black
KBG Select Brushed
KBG Select Turquoise
KBG Select Yellow Pepper
KBG Select Orange
KBG Select Polished Silver

Perfecte zettemperatuur (92º-96º): bij deze temperatuur lost water de aroma-bevattende oliën op, voor een ideale zuur-bitter-balans


Zeer snelle en geluidsarme bereiding: 10 kopjes binnen 6 minuten


Filterhouder met automatische druppelstop, zodat u een kopje koffie kunt inschenken terwijl de koffie nog niet helemaal is doorgelopen


Effectieve brandbeveiliging door gescheiden koffiezetsysteem en warmhoudplaat. Als de koffie is gezet, schakelt koffiezetgedeelte uit


De warmhoudplaat houdt de koffie op 80º-85ºC en schakelt na 40 minuten automatisch uit


Tijdloos design en duurzame, recycleerbare materialen, BPA-vrij


Losse onderdelen zijn gemakkelijk te reinigen en te vervangen