Duurzame machines, handgemaakt in Nederland sinds 1968

Technivorm is de fabrikant van de Moccamaster koffiezetapparaten. De toestellen zijn het resultaat van de toewijding van Technivorm aan productontwikkeling, onderzoek en een combinatie van handgemaakte kwaliteit en precieze technologie, wat sinds 1968 de beste kop koffie oplevert.

Technivorm draagt ​​zorg voor het milieu door recycleerbare materialen te gebruiken en ervoor te zorgen dat de producten energiezuinig zijn met een lange levensduur. Om dit te weerspiegelen, hebben de producten maar liefst vijf jaar fabrieksgarantie.

De perfecte koffie door een perfecte temperatuur en doorlooptijd

Als de koffie bitter smaakt, is de watertemperatuur te hoog. Smaakt de koffie zuur, dan is het water juist te koud. De optimale zettemperatuur ligt tussen de 92 en 96°C. Zo lossen de aromabevattende oliën goed op, met een ideale balans tussen zoet, zuur en bitter. Het unieke koperen verwarmingselement van Moccamaster zorgt voor deze ideale zettemperatuur.


Ook de juiste doorlooptijd is van belang. Voor een volle kan van 10 kopjes is de juiste doorlooptijd 6 minuten. Eerst komen de zuren vrij, en aan het eind de bitterstoffen. Is de extractietijd te kort, dan smaakt de koffie zuur; duurt het zetproces te lang, dan smaakt de koffie te bitter. Moccamaster zet 1.25 l precies in 6 minuten. KBG Select zet ook minder koffie met de juiste doorlooptijd.

Moccamaster, KBG Select. Een stijlicoon in een tijdloos design

Moccamaster bevindt zich op het kruispunt van esthetische elegantie en functionele perfectie. De toestellen werden tot in het kleinste detail ontworpen om de gebruiker te voorzien van de ultieme kop filterkoffie. 


Met de KBG Select heeft Moccamaster een icoon gemaakt dat generaties lang zal blijven. De retro-toestellen blinken uit door hun simpliciteit en kwaliteitsvolle materialen. En met 21 beschikbare kleuren vindt u zeker ook een apparaat dat úw interieur extra cachet geeft.